Skincoaching

Start met het plannen van jouw huid

Bij ons kunt u terecht voor correct huidadvies. We bieden huidanalyses en huidverbeteringen aan volledig afgestemd op uw persoonlijke huidprofiel. We volgen de nodige opleidingen om u steeds de meest accurate service te kunnen bieden. Dankzij een professionele aanpak en een wetenschappelijk onderbouwd totaalconcept zorgen wij ervoor dat uw huid terug in topconditie verkeert en straalt als nooit te voren.

We starten telkens met een huidanalyse en werken daarop verder. Iedere huid is anders en we kiezen dan ook voor een persoonlijke aanpak want een kuur kan na enkele behandelingen een andere benadering vragen.

Waarom eerst een huidanalyse?

Voor we u een behandeling op maat voorstellen, maken we een grondige analyse van uw huid. We brengen de noden van uw huid zorgvuldig in kaart om zo de eventuele tekorten op te sporen.

Heel wat huidproblemen beginnen in de diepe huidlagen en worden pas na verloop van tijd zichtbaar. We analyseren die diepere huidlagen en brengen eventuele aandoeningen op dit niveau haarfijn in beeld.

Bootkamp

Spectaculaire resultaten op korte termijn zijn wél mogelijk !

Wat als u een toverstafje had en hiermee uw acné of roodheden, verstoorde pigmentatie, rimpeltjes, verslapping van gezicht of lichaam, sinaasappelhuid … kon laten verdwijnen ?

Een toverstaf hebben wij niet, noch resultaten die als bij toverslag verschijnen, maar wij kunnen wel de PERSONAL TRAINER VOOR UW HUID zijn met intensieve professionele begeleiding in een skincoachtraject.

Skincoachtrajecten zijn programma’s van schoonheidsbehandelingen die specifiek voor uw doelstellingen worden opgesteld en uitgevoerd, regelmatig worden geëvalueerd en – indien nodig – bijgestuurd.

Naar gelang uw doelstelling, stellen we een traject voor van 3, 6 of 12 maanden. Tijdens een intakegesprek leggen we u alles piekfijn uit.

Vanaf € 800

Intakegesprek: € 49 (wordt terugbetaald bij het boeken van een coachingtraject)

Skincoaching

Ik wil een afspraak