Speciale Behandelingen

COSMETISCHE BEHANDELINGEN

Parfumerie Craeymeersch werkt eveneens samen met een cosmetisch arts Dr. Griet Snick. Als lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) staat zij garant voor kennis van zaken, voor de goede kwaliteit van de behandelingen en voor gebruik van 100% hoogwaardige producten. De prijs van een cosmetische behandeling wordt altijd vooraf besproken tijdens een consultatie, afhankelijk van de wensen van de klant en de mogelijkheden voor de huid. Er wordt een prijsvoorstel gedaan waarvan de klant op basis daarvan een besluit kan nemen.

Laserbehandelingen

Geen enkele laserbehandeling wordt door de vaste équipe uitgevoerd, maar door een externe persoon die zich hierin specialiseerde. Alle laserbehandelingen zijn zeer specifiek en elke behandeling is anders. Om te weten welke behandeling voor u van toepassing is en wat de prijs hiervan zal zijn, is het absoluut noodzakelijk langs te komen wanneer de laserdeskundige aanwezig is. Een eerste intake-gesprek is steeds gratis en volledig vrijblijvend.

Verwijderen “couperose”

Vasculaire letsels (onschuldig, maar vaak storend) op neus, wangen, decolleté… worden snel en effectief verwijderd zonder de omliggende huidstructuren te beschadigen. Het uiteindelijke resultaat wordt 2 à 3 weken na de behandeling zichtbaar. Eenmaal de meeste roodheden verwijderd, zullen naargelang de persoon 1 à 2 nabehandelingen per jaar voldoende zijn om het bereikte resultaat te behouden.

Laserlift

Lifting en versteviging van de huid worden bekomen door een precieze matrix van microspots die indringen tot in de dermis en deze daar stimuleren tot de vorming van nieuw collageen. De huid voelt steviger aan. Lijntjes en rimpels nemen in diepte af. De gelaatstrekken ogen zichtbaar jeugdiger.

huidvernieuwing

Voor het verfijnen en vernieuwen van de huidtextuur. Extreem grove poriën, littekens door acné of overmatige blootstelling aan externe weersfactoren, onvoldoende geheelde littekens enz… Na één of meerdere behandelingen ( al naargeland de ernst en het gewenste resultaat) voelt en oogt de huid gladder en frisser. De huidonregelmatigheden worden verminderd.

verwijderen pigmentatievlekken

Donkere pigmenttievlekken nemen in intensiteit af. De teint en pigmentatie van de huid wordt hierbij zichtbaar geëgaliseerd. Opgelet: niet alle pigmentatie komt in aanmerking voor deze behandeling.

Definitieve ontharingen

Ontharingen met de laser onder medische controle: bewezen methode sinds meer dan 15 jaar! Bovenlip / Kin / Wenkbrauwen / Oksels / Bikini / Benen / Rug / Borst …

Gratis en vrijblijvende consultatie en prijsofferte!