Gelaatsverzorgingen

GELAATSVERZORGINGEN VOOR DAMES EN HEREN

Bij elke behandeling: gratis huidanalyse en productadvies (wat, hoe, wanneer… te gebruiken) volgens uw keuze van merk. Aarzel niet bijkomende informatie te vragen, wij staan steeds tot uw dienst.

ENVIRON DISCOVERY 75 min     € 77

Ontdek Environ tijdens deze eerste gelaatsbehandeling. Na een complete en grondige huidanalyse wordt de huidconditie bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

ENVIRON INTENSIVE COLLAGEN BOOST 110 min     € 122

Ultieme gelaatsbehandeling met onmiddellijk zichtbare resultaten die het indringen van de actieve ingrediënten verhoogt door middel van sonoforese en iontoforese. Er wordt aan elke zone en elke huidconditie aandacht besteed. Met alginaatmasker.

ENVIRON ESSENTIAL 75 min     € 79

Essentiële behandeling met de unieke Ionzyme (een r’etje toevoegen) DF probe. Hierdoor dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Aangepast aan elk huidtype.

ENVIRON FOCUS 90 min     € 95

Behandeling waarin de focus op twee belangrijke probleemzones wordt gelegd. Deze worden dan behandeld met de Ionzymer DF probe en aangepaste producten.

ENVIRON SKIN RENEWAL 95 min     € 110

Deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes, littekens en zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid.

ENVIRON LUNCH TIME 15-45 min     € 23 – € 55

Korte maar intensieve behandeling die focust op een specifiek huidprobleem. De prijs wordt op voorhand bepaald, maar is afhankelijk van de kuur en/of zone. Voor een zichtbaar resultaat op korte termijn adviseren we deze behandeling in kuur.

(Indien in kuur: 10% korting per behandeling of 20% korting indien alle behandelingen in één keer worden betaald)

ENVIRON SENSITIVE 80 min     € 85

Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film.

ENVIRON DEEP CLEANSING 80 min     € 75

Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en straalt.

ENVIRON VITAL 75 min     € 79

Manuele gelaatsbehandeling (zonder apparaat) met vitamine A en antioxidanten die helpt bij het herstel van de celfuncties. Voor een ontspannen, zachte, jeugdige en stralende huid.

ENVIRON COOL PEEL SYSTEM 70 min     € 78

Peeling in kuur van 3 tot 6 behandelingen (meest aangewezen voor optimale resultaten) of als solo-behandeling. Ideaal voor rimpels, verslapping, puistjes, dikke en ruwe huid met open poriën of probleemhuiden, huidbeschadiging door de zon, pigmentvlekken en rosacea. De Cool Peel vernietigt bacteriën, verbetert de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder.

(Indien in kuur: 10% korting per behandeling of 20% korting indien alle behandelingen in één keer worden betaald)

Jeugdverzorging(tot 18 jaar) 60 min     € 59

Reinigen, peeling en vapozone. Verwijderen van zwarte puntjes en onreinheden, hoogfrequentie-apparaat, toepassing reinigend en/of kalmerend masker en aangepaste verzorgingsproducten.

Japanse/KLASSIEKE Gelaatsverzorging 70 min     € 70

Relaxerende, hydraterende gelaatsbehandeling op maat van uw huidtype. Dieptereiniging, zachtge peeling, aangepast serum en ontspannende massage met een Japanse toets. Een kalmerend masker en aangepaste verzorgingsproducten aan de behoeften van uw huid op dat moment.

Met ALGINAAT Peel-Off Masker     € 86
Beauté Aromatique behandeling 75 min     € 79

Voor de genieters: een oase van geuren en een zee van relaxatie. Reiniging en peeling, massage met essentiële oliën en gepersonaliseerd masker met plantenextracten. Afwerking met aangepaste verzorgingsproducten volgens het huidtype.

oogcontourverzorging  35 min     € 49

Reiniging, peeling, ontspannende en drainerende massage, anti-rimpel cooling-oogmasker en aanbrengen van verzorgingsproducten.

Geïntegreerd in een gelaatsbehandeling: € 36

ORCHIDEE IMPERIAL PRESTIGE 120 MIN     € 215

Gezichtsverzorging met een onmiddellijk en zichtbaar huidverjongend resultaat. In deze meest complete verzorging ontvangt u verschillende massages en 2 specifieke maskers. Een unieke en ultieme luxueuze ervaring van de eerste tot de laatste minuut !

ORCHIDEE IMPERIAL L’INTERLUDE 75 min     € 145

Gecomprimeerde versie van de Prestigeverzorging met een Orchidée Impérial crèmemasker. Uitsluitend mogelijk als onderhoud of tussen 2 Prestigeverzorgingen in.

SOINS EXPERT ECLAT 60 min     € 119

Een verzorging “à la carte” om te herbronnen met de mythische gezichtsmassage van Guerlain.

ABEILLE ROYALE 75 min     € 139

Expertverzorging voor een reine, gladde en stralende huid bevattende een manuele microdermabrasie, een kruidenstempelmassage en een manuele “Guerlainmassage” met een specifiek serum en masker.

SUPPLEMENTEN
  • Ijskristallen     € 12
  • Verven wimpers     € 16
  • Verven wenkbrauwen     € 16
  • Verven wimpers en wenkbrauwen     € 29